Noves ITV Canarias

Disposem de diverses estacions a Canarias. Seleccione la més pròxima, per a obtindre tota la informació de cada estació a València i sol·licitar cita.

LA TEUA ITV A CANARIAS

Som la teua ITV a Canarias. ESTEM PER AJUDAR-TE !!

T'oferim el millor servei i bons professionals amb una àmplia experiència i qualificació que t'ajudaran en tots els aspectes de seguretat del teu vehicle.

Els anys d'experiència en el sector ens permeten realitzar la inspecció dels vehicles d'una manera àgil, comprovant que tots els elements fonamentals del vehicle funcionen correctament, amb el principal objectiu de garantir la seguretat dels seus ocupants i la dels altres usuaris de les vies públiques.

Tenim una àmplia cobertura territorial, de manera que pots trobar alguna de les nostres estacions a prop de la teua ubicació i que posem al teu servei.
 

DISPONIBILITAT D’HORARIS, CITA PRÈVIA ITV A CANARIAS

T'oferim una àmplia disponibilitat d'horari d'obertura per adaptar-nos a les teues necessitats. A més, si ho necessites, pots demanar la teua cita prèvia en qualsevol de les nostres ITV de Canarias, perquè no hages d'esperar.

Fins i tot pots consultar on et podem atendre abans o l'hora més convenient per a tu. Selecciona el següent enllaç de cita prèvia, per consultar el calendari de cites i hores en les diferents estacions d'ITV.

Entra a cita prèvia ITV i podràs reservar l'horari que millor et convinga per passar la ITV del teu vehicle quan vulgues!.

PREUS ITV CANARIAS

També podràs veure totes les tarifes i preus de la ITV a Canarias simplement accedint a l'estació d'ITV de Canarias que t'interesse. A més, si tens cap dubte pots posar-te en contacte amb nosaltres i et donarem la informació que necessites de preus i horaris de les nostres ITV a Canarias.
 

PASSAR LA ITV A CANARIAS

No oblides que pots passar la teua ITV a Canarias en qualsevol de les nostres estacions.

Localitza l'estació d'ITV on t'interessa passar la ITV del teu vehicle i si ho desitges, reserva cita prèvia ITV online per passar la teua ITV. Recorda: ESTEM PER AJUDAR-TE!

Sol·licitar cita prèvia

Tot el que sabem de cotxes i motos, és per tu

Per això compartim amb tu idees i consells en el nostre perfil de Twiter, Facebook i Blog.

Facebook Twitter Blog
Top